Product Details

.

COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 3,5 kW CH-S12FVX-NG (-25˚C) (A++)

ден 50.900,00 ден 46.900,00

 1. Конзолен инвертер клима уред
  Енергетска класа: А++
  Ладилен капацитет (kW): 3,52 (0,80-4,40)
  Греен капацитет (kW): 3,8 (1,10-4,40)
  Работен режим: од -25 ˚C до +43 ˚C
  – вградена WI-FI контрола
  – грејачи на компресор и шасија
  – електронски експанзионен вентил
  – заштита од смрзнување
  – плазма филтер, филтер за прашина
  – интелегентен дефрост
  – I FEEL функција, тајмер
  – Можност за насочување на кондиционираниот воздух надолу или нагоре
  ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

Share this product

Description

Уживајте во идеална клима преку целата година со беспрекорните инвертер конзолни клима уреди од американскиот бренд Cooper&Hunter.

Ладилен медиум R32 

Модел CONSOL INVERTER CH-S12FVX-NG
Капацитет ладење (kW) 3,52 (0,80-4,40)
Капацитет греење (kW) 3,8 (1,1-4,40)
Напојување ~220V-240V/50Hz/1Ph
Електрична потрошувачка ладење (kW) 1,00 (0,16-1,5)
Електрична потрошувачка греење (kW) 0.96 (0,17-1,50)
EER/COP

3,52/3,96

SEER 7 (А++)
SCOP 4,1 (А+)
Проток на воздух  (m3/h) 600
Ниво на бучава на внатрешна единица dB(A) 24/32/38
Ниво на бучава на надворешна единица dB(A) 50
Димензии (внатрешна) (mm) 700x600x215
Димензии (надворешна единица) (mm) 848x540x320
Маса (внатр./надв. единица) (kg) 15.5/30.5
Одвлажнување l/h 1,2

*Иако се трудиме секогаш да даваме точни податоци, сепак можни се печатни грешки. Се оградуваме од било каква одговорност по основ на направени ненамерни печатни грешки и/или грешки при превод, при составување на содржините на веб страницата. Не одговараме за евентуални печатни грешки.