This website is using cookies
We are using cookies to provide statistics that help us give you the best experience of our site. You can find out more or switch them off if you prefer. However, by continuing to use the site without changing settings, you are agreeing to our use of cookies.
×
 x 

Празна кошничка

УНИКАТЕН ДИЗАЈН,

НАПРЕДНА ФИЛТРАЦИЈА

CH-7-SKY напреден систем за

филтрација во седум степени.

VERITAS INVERTER

  Купи сега   Детали

МОЌЕН, ЕФИКАСЕН,

ЕЛЕГАНТЕН
ДИЗАЈН

ДВОСТЕПЕН КОМПРЕСОР

ЗА ШИРОК ОПСЕГ НА РАБОТА

ОД -30°С ДО +54°С

SUPREME INVERTER СЕРИЈА

 

  Купи сега    Детали

МОЌЕН, ШТЕДЛИВ,

 

БЕСШУМЕН.

Клима уред со најдобар

однос цена/перформанси.

Греење до -25°С!

ARCTIC INVERTER серија

  Купи сега   Детали

Web продавница за клима уреди од американскиот бренд COOPER & HUNTER

Најдобра понуда

КОНТАКТ

МЕПРИНГ СЕРВИСИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

официјален ексклузивен дистрибутер за Македонија на COOPER&HUNTER клима уредите.

Mail:
sales@klimi.net.mk 

Телефон:
+389 2 3090 701

ЗА КОМПАНИЈАТА

www.klimi.net.mk е електронска продавница за клима уреди од американскиот бренд COOPER&HUNTER. 

 

Настојуваме да бидеме што попрецизни во описот на производите, фотографиите и цените, но не можеме да гарантираме дака сите информации се комплетни и без грешка.

Find Us On Facebook

Побарајте нѐ на Facebook.
Станете наши фанови!

Следи нѐ 

Следи нѐ