Product Details

РАСПРОДАДЕНО

COOPER&HUNTER VITAL (R32) 3,5 kW CH-S12FTXF-NG (-15 ˚C) (A++)

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба
– Работен режим од -15°С до +43°С со класа А++ на ладење и А+ на греење
– Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелигентен дефрост
– CH 7-SKY напреден систем на филтрација (антибактериски филтер, филтер со сребрени јони, танин филтер богат со антиоксиданси, хитин филтер за микроорганизми, антиформаделхид филтер, витамин Ц филтер – го обогатува воздухот со Ц витамин, фотокаталитик филтер – деконтаминација на воздухот)
– Ниско ниво на бучава
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ

Share this product

Description

 • Енергетска класа А++
 • LED дисплеј
 • WI-FI
 • CH 7-SKY Technology – напредна 7 степена филтрација
 • CH SMART-ION филтер
 • Филтер за прашина
 • Заштита од смрзнување (го вклучува клима уредот кога температурата во просторот ќе падне под 8°С)
 • I FEEL функција за одржување на температурата според сензорот во далечинскиот управувач
 • Тајмер
 • Ладилен медиум R32
 • Интелигентен дефрост
 • Самодијагностика
 • Режим за спиење
 • Одвлажнување
 • I-Action технологија за стабилна работа на компресорот на ултраниски фреквенции
 • Тивка работа
 • Заштита од појава на мувла

Модел Cooper & Hunter VITAL CH-S12FTXF-NG

Капацитет ладење/греење (kW) 3.20 (0.60-3.60) /3.40 (0.60-3.80)
Напојување 220-240V/50 Hz
Eл. Потрошувачка ладење/греење (kW) 0.99 (0.16-1.40) /0.94 (0.20-1.50)
SEER/SCOP 6.1(A++)/4.0(A+)
Проток на воздух (m3/h) 290/410/480/550
Ниво на бучава (внатр. единица мин/средна/макс/надво. ед.) dB (A) 24/28/32/37/52
Димензии (внатрешна/надворешна единица) mm 773х250х185

842х596х320

Маса (внатр./ надв. единица) kg 8.5/31
Одвлажнување l/h 1.4

*Иако се трудиме секогаш да даваме точни податоци, сепак можни се печатни грешки. Се оградуваме од било каква одговорност по основ на направени ненамерни печатни грешки и/или грешки при превод, при составување на содржините на веб страницата. Не одговараме за евентуални печатни грешки.