Product Details

COOPER&HUNTER VERITAS (R32) 5,5 kW CH-S18FTXQ-NG (-15 ˚C) (A++)

ден 46.900,00

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба
– Работен режим од -15°С до +48°С со класа А++ на ладење и А++ на греење
– Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
– CH 7-SKY напреден систем на филтрација (антибактериски филтер, филтер со сребрени јони, танин филтер богат со антиоксиданси, хитин филтер за микроорганизми, антиформаделхид филтер, витамин Ц филтер – го обогатува воздухот со Ц витамин, фотокаталитик филтер – деконтаминација на воздухот)
– I-Action технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенција
– Ниско ниво на бучава
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ

Share this product

Description

 1.  Енергетска класа А++
 2. LED дисплеј
 3. CH 7-SKY Technology – напредна 7 степена филтрација
 4. CH SMART-ION филтер
 5. Филтер за прашина
 6. Заштита од смрзнување (го вклучува клима уредот кога температурата во просторот ќе падне под 8°С)
 7. I FEEL функција за одржување на температурата според сензорот во далечинскиот управувач
 8. Тајмер
 9. Ладилен медиум R32
 10. Интелигентен дефрост
 11. Самодијагностика
 12. Режим за спиење
 13. Одвлажнување
 14. I-Action технологија за стабилна работа на компресорот на ултраниски фреквенции
 15. Тивка работа
 16. Заштита од појава на мувла

 

Модел Cooper & Hunter VERITAS CH-S18FTXQ-NG

Капацитет ладење/греење (kW) 5.00 (0.65-5.20) /5.30 (0.70-5.40)
Напојување 220-240V/50 Hz
Eл. Потрошувачка ладење/греење (kW) 1.39 (0.15-1.70) /1.34 (0.16-1.60)
SEER/SCOP 6.1(A++)/4.6(A++)
Проток на воздух (m3/h) 520/610/720/850
Ниво на бучава (внатр. единица мин/средна/макс/надво. ед.) dB (A) 28/33/39/45/54
Димензии (внатрешна/надворешна единица) mm 970х300х225

848х596х320

Маса (внатр./ надв. единица) kg 13.5/34
Одвлажнување l/h 1.8

*Иако се трудиме секогаш да даваме точни податоци, сепак можни се печатни грешки. Се оградуваме од било каква одговорност по основ на направени ненамерни печатни грешки и/или грешки при превод, при составување на содржините на веб страницата.Не одговараме за евентуални печатни грешки.