Product Details

.

COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 5,5 kW CH-S18FVX-NG (-25˚C) (A++)

ден 67.900,00 ден 64.900,00

Конзолен инвертер клима уред
Енергетска класа: А++
Ладилен капацитет (kW): 5,2 (1,26-6,60)
Греен капацитет (kW): 5,33 (1,12-6,68)
Работен режим: од -25 ˚C до +43 ˚C
– вградена WI-FI контрола
– грејачи на компресор и шасија
– електронски експанзионен вентил
– заштита од смрзнување
– плазма филтер, филтер за прашина
– интелегентен дефрост
– I FEEL функција, тајмер
– Можност за насочување на кондиционираниот воздух надолу или нагоре
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

Share this product

Description

Уживајте во идеална клима преку целата година со беспрекорните инвертер конзолни клима уреди од американскиот бренд Cooper&Hunter.

R32 ладилен медиум

Модел CONSOL INVERTER CH-S18FVX-NG
Капацитет ладење (kW) 5,20 (1,26-6,60)
Капацитет греење (kW) 5,33 (1,12-6,68)
Напојување ~220V-240V/50Hz/1Ph
Електрична потрошувачка ладење (kW) 1,55 (0,38-2,45)
Електрична потрошувачка греење (kW) 1,5 (0,35-2,50)
EER/COP 3,4/3,55
SEER 6.6 (А++)
SCOP 4,1 (А+)
Проток на воздух max  (m3/h) 700
Ниво на бучава на внатрешна единица dB(A) 28/34/40
Ниво на бучава на надворешна единица dB(A) 57
Димензии (внатрешна) (mm) 700x600x215
Димензии (надворешна единица) (mm) 963х700х396
Маса (внатр./надв. единица) (kg) 15,5/46
Одвлажнување l/h 1,8

*Иако се трудиме секогаш да даваме точни податоци, сепак можни се печатни грешки. Се оградуваме од било каква одговорност по основ на направени ненамерни печатни грешки и/или грешки при превод, при составување на содржините на веб страницата. Не одговараме за евентуални печатни грешки.

Дополнителни информации

Достапност

Достапно на залиха од 30.05.2022