Product Details

COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 2,5 kW CH-S09FVX-NG (-25˚C) (A++)

ден 44.990,00

Конзолен инвертер клима уред
Енергетска класа: А++
Ладилен капацитет (kW): 2,7 (0,7-3,40)
Греен капацитет (kW): 2,93 (0,6-3,5)
Работен режим: од -25 ˚C до +43 ˚C
– вградена WI-FI контрола
– грејачи на компресор и шасија
– електронски експанзионен вентил
– заштита од смрзнување
– плазма филтер, филтер за прашина
– интелегентен дефрост
– I FEEL функција, тајмер
– Можност за насочување на кондиционираниот воздух надолу или нагоре
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

Share this product

Description

Уживајте во идеална клима преку целата година со беспрекорните инвертер конзолни клима уреди од американскиот бренд Cooper&Hunter.

R32 ладилен медиум         

Модел CONSOL INVERTER CHS09FVX
Капацитет ладење (kW) 2,70 (0,7 —3,40)
Капацитет греење (kW) 2,93 (0,6 — 3,5)
Напојување ~220V-240V/50Hz/1Ph
Електрична потрошувачка ладење (kW) 0,72 (0,17 — 1,30)
Електрична потрошувачка греење (kW) 0,73 (0,13 — 1,35)
EER/COP 3,75/3,97
SEER 7,2 (А++)
SCOP 4,0 (А+)
Проток на воздух  (m3/h) 500
Ниво на бучава на внатрешна единица dB(A) 22/28/37
Ниво на бучава на надворешна единица dB(A) 50
Димензии (внатрешна) (mm) 700x600x215
Димензии (надворешна единица) (mm) 766х540х320
Маса (внатр./надв. единица) (kg) 15.5/27,5
Одвлажнување l/h 0.8

*Иако се трудиме секогаш да даваме точни податоци, сепак можни се печатни грешки. Се оградуваме од било каква одговорност по основ на направени ненамерни печатни грешки и/или грешки при превод, при составување на содржините на веб страницата. Не одговараме за евентуални печатни грешки.