Product Details

РАСПРОДАДЕНО

Prima Plus 5 kW CH-S18XN7

Опис: PRIMA PLUS серија (ON-OFF), A
Стандарден клима уред со
– Иновативен дизајн
– Дизајниран за професионална намена
– Квалитетна изведба и вградени компоненти
– Тивка работа
– I FEEL, SLEEP, TURBO функција
– 24 часовен тајмер
– CH SMART ION филтер
– Заштита против смрзнување
– Ладење од +18°С до +43°С
– Греење од -7°С до +24°С
ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ

Share this product

Description

PRIMA PLUS серија (ON-OFF), A

Стандарден клима уред со

Иновативен дизајн
Дизајниран за професионална намена
Квалитетна изведба и вградени компоненти
Тивка работа
I FEEL, SLEEP, TURBO функција
24 часовен тајмер
CH SMART ION филтер
Заштита против смрзнување
Ладење од +18°С до +43°С
Греење од -7°С до +24°С

*Иако се трудиме секогаш да даваме точни податоци, сепак можни се печатни грешки. Се оградуваме од било каква одговорност по основ на направени ненамерни печатни грешки и/или грешки при превод, при составување на содржините на веб страницата. Не одговараме за евентуални печатни грешки.