Product Details

РАСПРОДАДЕНО

Prima plus 3.5KW CH-S12XN7

Опис: PRIMA PLUS серија (ON-OFF), A
Стандарден клима уред со
– Иновативен дизајн
– Дизајниран за професионална намена
– Квалитетна изведба и вградени компоненти
– Тивка работа
– I FEEL, SLEEP, TURBO функција
– 24 часовен тајмер
– CH SMART ION филтер
– Заштита против смрзнување
– Ладење од +18°С до +43°С
– Греење од -7°С до +24°С
ГАРАНЦИЈА: 2 ГОДИНИ

Share this product

Description

Стандарден клима уред со

  • Иновативен дизајн
  • Дизајниран за професионална намена
  • Квалитетна изведба и вградени компоненти
  • Тивка работа
  • I FEEL, SLEEP, TURBO функција
  • 24 часовен тајмер
  • CH SMART ION филтер
  • Заштита против смрзнување
  • Ладење од +18°С до +43°С
  • Греење од -7°С до +24°С
Модел Cooper & Hunter CH-S12XN7
Капацитет ладење/греење (kW) 3.25/3.40
Напојување 220-240V/50 Hz
Eл. Потрошувачка ладење/греење (kW) 0.98/0.93
EER/COP 3.33/3.64
Проток на воздух (m3/h) 550
Ниво на бучава (внатр. единица мин/средна/макс/надво. ед.) dB (A) 29/33/35/50
Димензии (внатрешна/надворешна единица) mm 773х250х185

782х540х320

Маса (внатр./ надв. единица) kg 8.5/30
Одвлажнување l/h 1.20

*Иако се трудиме секогаш да даваме точни податоци, сепак можни се печатни грешки. Се оградуваме од било каква одговорност по основ на направени ненамерни печатни грешки и/или грешки при превод, при составување на содржините на веб страницата. Не одговараме за евентуални печатни грешки.