Product Details

COOPER&HUNTER VERITAS (R32) 2,35 kW CH-S07FTXQ (-15 ˚C)

ден 31.000,00

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба
– Работен режим од -15°С до +48°С со класа А++ на ладење и А++ на греење
– Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
– CH 7-SKY напреден систем на филтрација (антибактериски филтер, филтер со сребрени јони, танин филтер богат со антиоксиданси, хитин филтер за микроорганизми, антиформаделхид филтер, витамин Ц филтер – го обогатува воздухот со Ц витамин, фотокаталитик филтер – деконтаминација на воздухот)
– I-Action технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенција
– Ниско ниво на бучава
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ

Share this product

Description

 

 • Енергетска класа А++
 • LED дисплеј
 • CH 7-SKY Technology – напредна 7 степена филтрација
 • CH SMART-ION филтер
 • Филтер за прашина
 • Заштита од смрзнување (го вклучува клима уредот кога температурата во просторот ќе падне под 8°С)
 • I FEEL функција за одржување на температурата според сензорот во далечинскиот управувач
 • Тајмер
 • Ладилен медиум R32
 • Интелигентен дефрост
 • Самодијагностика
 • Режим за спиење
 • Одвлажнување
 • I-Action технологија за стабилна работа на компресорот на ултраниски фреквенции
 • Тивка работа
 • Заштита од појава на мувла

Модел Cooper & Hunter VERITAS CH-S07FTXQ-NG

Капацитет ладење/греење (kW) 2.35 (0.37-2.53) /2.50 (0.51-2.60)
Напојување 220-240V/50 Hz
Eл. Потрошувачка ладење/греење (kW) 0.68 (0.10-0.98) /0.65 (0.10-1.23)
SEER/SCOP 5.1(A)/3.8(A)
Проток на воздух (m3/h) 300/390/420/500
Ниво на бучава (внатр. единица мин/средна/макс/надво. ед.) dB (A) 20/22/25/29/38/51
Димензии (внатрешна/надворешна единица) mm 713х270х195

710х450х244

Маса (внатр./ надв. единица) kg 8.2/20.8
Одвлажнување l/h 0.8

*Иако се трудиме секогаш да даваме точни податоци, сепак можни се печатни грешки. Се оградуваме од било каква одговорност по основ на направени ненамерни печатни грешки и/или грешки при превод, при составување на содржините на веб страницата. Не одговараме за евентуални печатни грешки.