Product Details

РАСПРОДАДЕНО

COOPER&HUNTER VERITAS INVERTER (R32) 7 kW CH-S24FTXL2Q-NG (-25 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели, комплетно решение за греење и ладење, висока енергетска ефикасност
– Работен режим од -25°С до +48°С со класа А++ на ладење и А+++ на греење
– Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
– CH 7-SKY напреден систем на филтрација
– I-Action технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенции
– Грејач на шасија, електронски експанзионен вентил
– Ниско ниво на бучава
– Работи на напон од 96V до 260V
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ

Share this product

Description

 • Енергетска класа А+++
 • LED дисплеј
 • Грејач на шасија
 • електронски експанзионен вентил
 • CH 7-SKY Technology – напредна 7 степена филтрација
 • CH SMART-ION филтер
 • Филтер за прашина
 • Заштита од смрзнување (го вклучува клима уредот кога температурата во просторот ќе падне под 8°С)
 • I FEEL функција за одржување на температурата според сензорот во далечинскиот управувач
 • Тајмер
 • Ладилен медиум R32
 • Интелигентен дефрост
 • Самодијагностика
 • Режим за спиење
 • Одвлажнување
 • I-Action технологија за стабилна работа на компресорот на ултраниски фреквенции
 • Тивка работа
 • Заштита од појава на мувла

Напреден 7-степен систем за филтрација:

антибактериски филтер, филтер со сребрени јони, танин филтер богат со антиоксиданси, хитин филтер за микроорганизми, антиформаделхид филтер, витамин Ц филтер- го обогатува воздухот со Ц витамин, фотокаталитик филтер – деконтаминација на воздухот

Модел ALPHA INVERTER CH-S24FTXL2Q-NG
Капацитет ладење (kW) 7,00 (1.93-8.85)
Капацитет греење (kW) 7,40 (1.80-10.63)
Напојување ~220V-240V/50Hz/1Ph
Електрична потрошувачка ладење (kW) 1,62 (0,40-3,10)
Електрична потрошувачка греење (kW) 1,63 (0,45-3,75)
Ладилен медиум R32
SEER 6,5 (А++)
SCOP 5,1 (А+++)
Проток на воздух  (m3/h) 800/850/900/950/1050/1150/1250
Ниво на бучава на внатрешна единица (мин., средна, макс.) dB(A) 29/34/36/37/39/42/45
Ниво на бучава на надворешна единица dB(A) 57
Димензии (внатрешна) (mm) 1078х325х246
Димензии (надворешна единица) (mm) 963х700х396
Маса (внатр./надв. единица) (kg) 16,5/53,5
Одвлажнување l/h

*Иако се трудиме секогаш да даваме точни податоци, сепак можни се печатни грешки. Се оградуваме од било каква одговорност по основ на направени ненамерни печатни грешки и/или грешки при превод, при составување на содржините на веб страницата. Не одговараме за евентуални печатни грешки.