Product Details

COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 3,5 kW CH-S12FVX (-25˚C) (A++)

ден 40.990,00

Конзолен инвертер клима уред
Енергетска класа: А++
Ладилен капацитет (kW): 3,50 (0,60-3,95)
Греен капацитет (kW): 3,75 (0,60-4,70)
Работен режим: од -25 ˚C до +43 ˚C
– вградена WI-FI контрола
– грејачи на компресор и шасија
– електронски експанзионен вентил
– заштита од смрзнување
– плазма филтер, филтер за прашина
– интелегентен дефрост
– I FEEL функција, тајмер
– Можност за насочување на кондиционираниот воздух надолу или нагоре
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ

Share this product

Description

Уживајте во идеална клима преку целата година со беспрекорните инвертер конзолни клима уреди од американскиот бренд Cooper&Hunter.

 Ладилен медиум R410A  

Модел CONSOL INVERTER CH-S12FVX
Капацитет ладење (kW) 3,50 (0,60-3,95)
Капацитет греење (kW) 3,75 (0,60-4,70)
Напојување ~220V-240V/50Hz/1Ph
Електрична потрошувачка ладење (kW) 0,98 (0,22-1,35)
Електрична потрошувачка греење (kW) 1,00 (0,19-1,60)
EER/COP

3,60/4,00

SEER 6,4 (А++)
SCOP 4,0 (А+)
Проток на воздух  (m3/h) 600
Ниво на бучава на внатрешна единица dB(A) 24/32/38
Ниво на бучава на надворешна единица dB(A) 50
Димензии (внатрешна) (mm) 700x600x215
Димензии (надворешна единица) (mm) 848x540x320
Маса (внатр./надв. единица) (kg) 15.5/31.5
Одвлажнување l/h 1,2

*Иако се трудиме секогаш да даваме точни податоци, сепак можни се печатни грешки. Се оградуваме од било каква одговорност по основ на направени ненамерни печатни грешки и/или грешки при превод, при составување на содржините на веб страницата. Не одговараме за евентуални печатни грешки.