This website is using cookies
We are using cookies to provide statistics that help us give you the best experience of our site. You can find out more or switch them off if you prefer. However, by continuing to use the site without changing settings, you are agreeing to our use of cookies.
×
 x 

Празна кошничка

Почетоците на МЕПРИНГ СЕРВИСИ датираат уште од 1993 година.
МЕПРИНГ СЕРВИСИ е инженеринг компанија ориентирана кон обезбедување на комплетни интегрирани решенија, кои ги обединуваат во една целина:
– системите за греење, ладење, климатизација
– системите за автоматско управување,
– енергетскиот дел за нив.

ОСНОВНИ ДЕЈНОСТИ:

  • Проектирање и изведба на системи за греење, ладење и климатизација
  • Проектирање и изведба на BMS системи за автоматско управување (Building Management Systems)
  • Дистрибуција и продажба на опрема
  • Сервисирање и одржување на системи за греење, ладење, климатизација и BMS
  • Паметни куќи
  • Далечински надзор и управување
  • Енергетски мониторинг
  • Енергетска ефикасност
  • Консултантски услуги

 

Матичен број: 5564913

Даночен број: МК4030001426304

КОНТАКТ

МЕПРИНГ СЕРВИСИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

официјален ексклузивен дистрибутер за Македонија на COOPER&HUNTER клима уредите.

Mail:
sales@klimi.net.mk 

Телефон:
+389 2 3090 701

ЗА КОМПАНИЈАТА

www.klimi.net.mk е електронска продавница за клима уреди од американскиот бренд COOPER&HUNTER. 

 

Настојуваме да бидеме што попрецизни во описот на производите, фотографиите и цените, но не можеме да гарантираме дака сите информации се комплетни и без грешка.

Find Us On Facebook

Побарајте нѐ на Facebook.
Станете наши фанови!

Следи нѐ 

Следи нѐ