Печати

COOPER&HUNTER VERITAS (R32) 5.5 kW CH-S18FTXQ-NG (-15 ˚C) (A++)

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба
- Работен режим од -15°С до +48°С со класа А++ на ладење и А++ на греење
- Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
- Eколошки фреон R32
- CH 7-SKY напреден систем на филтрација (антибактериски филтер, филтер со сребрени јони, танин филтер богат со антиоксиданси, хитин филтер за микроорганизми, антиформаделхид филтер, витамин Ц филтер – го обогатува воздухот со Ц витамин, фотокаталитик филтер – деконтаминација на воздухот)
- G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенција
- Ниско ниво на бучава
- Ладење од -15°С до +48°С
- Греење од -15°С до +24°С
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
With shipment kargo for 0,00 ден
Продажна цена 38990,00 ден
Опис

                       

 

Модел Cooper & Hunter VERITAS CH-S18FTXQ-NG (R32)

Капацитет ладење/греење (kW)

5.00 (0.65-5.20) /5.30 (0.70-5.28)

Напојување

220-240V/50 Hz

Eл. Потрошувачка ладење/греење (kW)

1.39 (0.15-1.70) /1.34 (0.16-1.60)

SEER/SCOP

6.1(A++)/4.6(A++)

Проток на воздух (m3/h)

520/610/720/850

Ниво на бучава (внатр. единица мин/средна/макс/надво. ед.) dB (A)

28/33/39/45/54

Димензии (внатрешна/надворешна единица) mm

970х300х225/

848х596х320

Маса (внатр./ надв. единица) kg

13.5/34

Одвлажнување l/h

1.8

 

Коментари

Нема коментари за овој производ.
COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 3,5 kW CH-S12FVX (-25˚C) (A++)COOPER&HUNTER ALPHA INVERTER (R32) 7 kW CH-S24FTXL2E-NG (-25 ˚C) (А+++)
Назад до: Инвертер клима уреди