This website is using cookies
We are using cookies to provide statistics that help us give you the best experience of our site. You can find out more or switch them off if you prefer. However, by continuing to use the site without changing settings, you are agreeing to our use of cookies.
×
 x 

Празна кошничка

Prima plus 3.5KW CH-S12XN7

Опис: PRIMA PLUS серија (ON-OFF), A Стандарден клима уред со - Иновативен дизајн - Дизајниран за професионална...

Цена: 16990,00 ден
Моментална залиха

Prima Plus 5 kW CH-S18XN7

Опис: PRIMA PLUS серија (ON-OFF), A Стандарден клима уред со - Иновативен дизајн - Дизајниран за професионална...

Цена: 26990,00 ден
Моментална залиха

Prima Plus 7 kW CH-S24XN7

Опис: PRIMA PLUS серија (ON-OFF), A Стандарден клима уред со - Иновативен дизајн - Дизајниран за професионална...

Цена: 37700,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 5,5 kW CH-S18FVX (-25˚C) (A++)

Конзолен инвертер клима уред Енергетска класа: А++ Ладилен капацитет (kW): 5,27 (0,90-5,60) Греен капацитет (kW):...

Цена: 50990,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 3,5 kW CH-S12FVX (-25˚C) (A++)

Конзолен инвертер клима уред Енергетска класа: А++ Ладилен капацитет (kW): 3,52 (0,60-3,95) Греен капацитет (kW):...

Цена: 40990,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 2,5 kW CH-S09FVX (-25˚C) (A++)

Конзолен инвертер клима уред Енергетска класа: А++ Ладилен капацитет (kW): 2,6 (0,45-3,20) Греен капацитет (kW):...

Цена: 37990,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER ALPHA (R32) 3.5 kW CH-S12FTXE-NG (-15 ˚C) (A++)

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба - Работен режим од -15°С до +48°С со класа А++ на ладење и А++...

Цена: 25900,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER ALPHA (R32) 5.5 kW CH-S18FTXE-NG (-15 ˚C) (A++)

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба - Работен режим од -15°С до +48°С со класа А++ на ладење и А++...

Цена: 38990,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER VERITAS (R32) 5.5 kW CH-S18FTXQ-NG (-15 ˚C) (A++)

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба - Работен режим од -15°С до +48°С со класа А++ на ладење и А++...

Цена: 38990,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER VERITAS (R32) 3.5 kW CH-S12FTXQ-NG (-15 ˚C) (A++)

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба - Работен режим од -15°С до +48°С со класа А++ на ладење и А++...

Цена: 25900,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER VERITAS (R32) 2.5 kW CH-S09FTXQ-NG (-15 ˚C) (A++)

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба - Работен режим од -15°С до +48°С со класа А++ на ладење и А++...

Цена: 23000,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER SUPREME INVERTER 3,5 kW CH-S12FTXAM2S-BL (-30 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели,...

Цена: 60000,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER SUPREME INVERTER 3,5 kW CH-S12FTXAM2S-SC (-30 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели,...

Цена: 60000,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER SUPREME INVERTER 5,5 kW CH-S18FTXAM2S-GD (-30 ˚C) (А++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели,...

Цена: 75000,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER ALPHA (R32) 2.5 kW CH-S09FTXE-NG (-15 ˚C) (A++)

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба - Работен режим од -15°С до +48°С со класа А++ на ладење и А++...

Цена: 23000,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) 3,5 kW CH-S12FTXLA-NG (-25 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели,...

Цена: 31990,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) 2,5 kW CH-S09FTXLA-NG (-25 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели,...

Цена: 29000,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) 7 kW CH-S24FTXLA-NG (-25 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели,...

Цена: 56990,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) 5,5 kW CH-S18FTXLA-NG (-25 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели,...

Цена: 48990,00 ден
Моментална залиха

COOPER&HUNTER ALPHA INVERTER (R32) 7 kW CH-S24FTXL2E-NG (-25 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели,...

Цена: 56990,00 ден
Моментална залиха

КОНТАКТ

МЕПРИНГ СЕРВИСИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

официјален ексклузивен дистрибутер за Македонија на COOPER&HUNTER клима уредите.

Mail:
sales@klimi.net.mk 

Телефон:
+389 2 3090 701

ЗА КОМПАНИЈАТА

www.klimi.net.mk е електронска продавница за клима уреди од американскиот бренд COOPER&HUNTER. 

 

Настојуваме да бидеме што попрецизни во описот на производите, фотографиите и цените, но не можеме да гарантираме дака сите информации се комплетни и без грешка.

Find Us On Facebook

Побарајте нѐ на Facebook.
Станете наши фанови!

Следи нѐ 

Следи нѐ