Печати

COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) 7 kW CH-S24FTXLA-NG (-25 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели, најпродаван модел на клима уред сезона 2017/2018, комплетно решение за греење и ладење, висока енергетска ефикасност
- Работен режим од -25°С до +48°С со класа А++ на ладење и А+++ на греење
- Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
- CH 7-SKY напреден систем на филтрација
- G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенции
- Грејачи на компресор и шасија, електронски експанзионен вентил
- Ниско ниво на бучава
- Работи на напон од 96V до 260V
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
With shipment kargo for 0,00 ден
Продажна цена 56990,00 ден
Опис

                         

Напреден 7-степен систем за филтрација:

антибактериски филтер, филтер со сребрени јони, танин филтер богат со антиоксиданси, хитин филтер за микроорганизми, антиформаделхид филтер, витамин Ц филтер- го обогатува воздухот со Ц витамин, фотокаталитик филтер - деконтаминација на воздухот

Модел ARCTIC INVERTER

CH-S24FTXLA

Капацитет ладење (kW)

7 (2,00-8,32)

Капацитет греење (kW)

7,4 (2,00-9,20)

Напојување

~220V-240V/50Hz/1Ph

Електрична потрошувачка ладење (kW)

1,62 (0,4-3,10)

Електрична потрошувачка греење (kW)

1,63 (0,45-3,75)

Ладилен медиум

R32

 SEER

6,5 (А++)

SCOP

5,1 (А+++)

Проток на воздух  (m3/h)

1150/1000/900/800

Ниво на бучава на внатрешна единица (мин., средна, макс.) dB(A)

29/34/36/37/39/42/45

Ниво на бучава на надворешна единица dB(A)

55

Димензии (внатрешна) (mm)

1078х325х246

Димензии (надворешна единица) (mm)

963х700х396

Маса (внатр./надв. единица) (kg)

16,5/53,5

Одвлажнување l/h

2,4

Коментари

Нема коментари за овој производ.
COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 5,5 kW CH-S18FVX (-25˚C) (A++)Монтажа на 7 kW клима уред до 3 м инсталација
Назад до: Инвертер клима уреди