Печати

COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) 5,5 kW CH-S18FTXLA-NG (-25 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели, најпродаван модел на клима уред сезона 2017/2018, комплетно решение за греење и ладење, висока енергетска ефикасност
- Работен режим од -25°С до +48°С со класа А++ на ладење и А+++ на греење
- Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
- CH 7-SKY напреден систем на филтрација
- G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенции
- Грејачи на компресор и шасија, електронски експанзионен вентил
- Ниско ниво на бучава
- Работи на напон од 96V до 260V
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
With shipment kargo for 0,00 ден
Продажна цена 48990,00 ден
Опис

                        

Напреден 7-степен систем за филтрација:

антибактериски филтер, филтер со сребрени јони, танин филтер богат со антиоксиданси, хитин филтер за микроорганизми, антиформаделхид филтер, витамин Ц филтер- го обогатува воздухот со Ц витамин, фотокаталитик филтер - деконтаминација на воздухот

Модел ARCTIC INVERTER

CH-S18FTXLA-NG

Капацитет ладење (kW)

5,2 (1,26-6,60)

Капацитет греење (kW)

5,3 (1,12-6,80)

Напојување

~220V-240V/50Hz/1Ph

Електрична потрошувачка ладење (kW)

1,18 (0,38-2,45)

Електрична потрошувачка греење (kW)

1,14 (0,35-2,60)

Ладилен медиум

R32

SEER

7 (А++)

SCOP

5,1 (А+++)

Проток на воздух  (m3/h)

470/520/570/610/720/800

Ниво на бучава на внатрешна единица (мин., средна, макс.) dB(A)

27/31/34/35/38/41/43

Ниво на бучава на надворешна единица dB(A)

54

Димензии (внатрешна) (mm)

970х300х224

Димензии (надворешна единица) (mm)

963х700х396

Маса (внатр./надв. единица) (kg)

13,5/45

Одвлажнување l/h

1,8

Коментари

Нема коментари за овој производ.
COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 3,5 kW CH-S12FVX (-25˚C) (A++)COOPER&HUNTER ALPHA INVERTER (R32) 7 kW CH-S24FTXL2E-NG (-25 ˚C) (А+++)
Назад до: Инвертер клима уреди