Печати

COOPER&HUNTER SUPREME INVERTER 5,5 kW CH-S18FTXAM2S-GD (-30 ˚C) (А++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели, комплетно решение за греење и ладење, висока енергетска ефикасност
- ДВОСТЕПЕН КОМПРЕСОР
- Работен режим од -30°С до +54°С со класа А++ на ладење и A+ на греење
- Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
- G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенции
- Грејачи на компресор и шасија, електронски експанзионен вентил
- Ниско ниво на бучава
- Работи на напон од 96V до 260V
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
With shipment kargo for 0,00 ден
Продажна цена 75000,00 ден
Опис

                         

 R32 еколошки ладилен медиум

Модел SUPREME INVERTER (GOLD)

CH-S18FTXAM2S-GD

Капацитет ладење (kW)

5,30 (1,20-7,20)

Капацитет греење (kW)

5,57 (1,20-9,20)

Напојување

~220V-240V/50Hz/1Ph

Електрична потрошувачка ладење (kW)

1,32 (0,35-2,50)

Електрична потрошувачка греење (kW)

1,32 (0,35-3,30)

SEER

6,6 (А++)

SCOP

4,4 (А+)

Проток на воздух  (m3/h)

600 ÷ 1200

Ниво на бучава на внатрешна единица dB(A)

30 ÷ 48

Ниво на бучава на надворешна единица dB(A)

56

Димензии (внатрешна) (mm)

1101х327х249

Димензии (надворешна единица) (mm)

1000x790x427

Маса (внатр./надв. единица) (kg)

16,5/62,5

Одвлажнување l/h

1,8

 

Коментари

Нема коментари за овој производ.
COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 5,5 kW CH-S18FVX (-25˚C) (A++)Монтажа на 7 kW клима уред до 3 м инсталација
Назад до: Инвертер клима уреди