Печати

COOPER&HUNTER SUPREME INVERTER 3,5 kW CH-S12FTXAM2S-BL (-30 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели, комплетно решение за греење и ладење, висока енергетска ефикасност
- ДВОСТЕПЕН КОМПРЕСОР
- Работен режим од -30°С до +54°С со класа А+++ на ладење и на греење
- Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
- G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенции
- Грејачи на компресор и шасија, електронски експанзионен вентил
- Ниско ниво на бучава
- Работи на напон од 96V до 260V
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
With shipment kargo for 0,00 ден
Продажна цена 60000,00 ден
Опис

                        

 R32 еколошки ладилен медиум

Модел SUPREME INVERTER (BLACK)

CH-S12FTXAM2S-BL

Капацитет ладење (kW)

3,53 (0,85-5,00)

Капацитет греење (kW)

4,20 (0,88-7,20)

Напојување

~220V-240V/50Hz/1Ph

Електрична потрошувачка ладење (kW)

0,84 (0,06-1,90)

Електрична потрошувачка греење (kW)

0,95 (0,13-2,60)

SEER

8,5 (А+++)

SCOP

5,1 (А+++)

Проток на воздух  (m3/h)

450 ÷ 800

Ниво на бучава на внатрешна единица dB(A)

20 ÷ 46

Ниво на бучава на надворешна единица dB(A)

54

Димензии (внатрешна) (mm)

996x301x225

Димензии (надворешна единица) (mm)

899х596х378

Маса (внатр./надв. единица) (kg)

13,5/45,5

Одвлажнување l/h

1,4

 

Коментари

Нема коментари за овој производ.
COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 5,5 kW CH-S18FVX (-25˚C) (A++)Монтажа на 7 kW клима уред до 3 м инсталација
Назад до: Инвертер клима уреди