Печати

Монтажа на 2.5 и 3.5 kW клима уред до 3 м инсталација

With shipment kargo for 0,00 ден
Продажна цена 4950,00 ден

Коментари

Нема коментари за овој производ.
COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 5,5 kW CH-S18FVX (-25˚C) (A++)Монтажа на 7 kW клима уред до 3 м инсталација
Назад до: Инвертер клима уреди