This website is using cookies
We are using cookies to provide statistics that help us give you the best experience of our site. You can find out more or switch them off if you prefer. However, by continuing to use the site without changing settings, you are agreeing to our use of cookies.
×
 x 

Празна кошничка
Печати

COOPER&HUNTER CONSOL INVERTER 3,5 kW CH-S12FVX (-25˚C) (A++)

Конзолен инвертер клима уред
Енергетска класа: А++
Ладилен капацитет (kW): 3,52 (0,60-3,95)
Греен капацитет (kW): 4,00 (0,60-4,70)
Работен режим: од -25 ˚C до +43 ˚C
- вградена WI-FI контрола
- грејачи на компресор и шасија
- електронски експанзионен вентил
- заштита од смрзнување
- плазма филтер, филтер за прашина
- интелегентен дефрост
- I FEEL функција, тајмер
- Можност за насочување на кондиционираниот воздух надолу или нагоре
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
With shipment kargo for 0,00 ден
Продажна цена 40990,00 ден
Опис

Уживајте во идеална клима преку целата година со беспрекорните инвертер конзолни клима уреди од американскиот бренд Cooper&Hunter.

              

Модел CONSOL INVERTER

CH-S12FVX

Капацитет ладење (kW)

3,52 (0,60-3,95)

Капацитет греење (kW)

4,00 (0,60-4,70)

Напојување

~220V-240V/50Hz/1Ph

Електрична потрошувачка ладење (kW)

0,98 (0,22-1,70)

Електрична потрошувачка греење (kW)

1,00 (0,22-1,50)

EER/COP

3,60/4,00

SEER

6,3 (А++)

SCOP

4,6 (А++)

Проток на воздух  (m3/h)

600

Ниво на бучава на внатрешна единица dB(A)

24/32/38

Ниво на бучава на надворешна единица dB(A)

51

Димензии (внатрешна) (mm)

700x600x215

Димензии (надворешна единица) (mm)

848x540x320

Маса (внатр./надв. единица) (kg)

14/33

Одвлажнување l/h

1,2

Коментари

Нема коментари за овој производ.

КОНТАКТ

МЕПРИНГ СЕРВИСИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

официјален ексклузивен дистрибутер за Македонија на COOPER&HUNTER клима уредите.

Mail:
sales@klimi.net.mk 

Телефон:
+389 2 3090 701

ЗА КОМПАНИЈАТА

www.klimi.net.mk е електронска продавница за клима уреди од американскиот бренд COOPER&HUNTER. 

 

Настојуваме да бидеме што попрецизни во описот на производите, фотографиите и цените, но не можеме да гарантираме дака сите информации се комплетни и без грешка.

Find Us On Facebook

Побарајте нѐ на Facebook.
Станете наши фанови!

Следи нѐ 

Следи нѐ