This website is using cookies
We are using cookies to provide statistics that help us give you the best experience of our site. You can find out more or switch them off if you prefer. However, by continuing to use the site without changing settings, you are agreeing to our use of cookies.
×
 x 

Празна кошничка
Печати

COOPER&HUNTER ARCTIC INVERTER (R32) 2,5 kW CH-S09FTXLA-NG (-25 ˚C) (А+++)

Професионална инвертер топлинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во нордиски предели, најпродаван модел на клима уред сезона 2017/2018, комплетно решение за греење и ладење, висока енергетска ефикасност
- Работен режим од -25°С до +48°С со класа А++ на ладење и А+++ на греење
- Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
- CH 7-SKY напреден систем на филтрација
- G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенции
- Грејачи на компресор и шасија, електронски експанзионен вентил
- Ниско ниво на бучава
- Работи на напон од 96V до 260V
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
With shipment kargo for 0,00 ден
Продажна цена 29000,00 ден
Опис

                       

Напреден 7-степен систем за филтрација:

антибактериски филтер, филтер со сребрени јони, танин филтер богат со антиоксиданси, хитин филтер за микроорганизми, антиформаделхид филтер, витамин Ц филтер- го обогатува воздухот со Ц витамин, фотокаталитик филтер - деконтаминација на воздухот

Модел ARCTIC INVERTER

CH-S09FTXLA-NG

Капацитет ладење (kW)

2,70 (0,45 —3,5)

Капацитет греење (kW)

2,80 (0,45 — 4,20)

Напојување

~220V-240V/50Hz/1Ph

Електрична потрошувачка ладење (kW)

0,61 (0,09 — 1,4)

Електрична потрошувачка греење (kW)

0,61 (0,16 — 1,5)

 Ладилен медиум

R32 

SEER

6,8 (А++)

SCOP

5,1 (А+++)

Проток на воздух  (m3/h)

290/330/380/430/460/490/560

Ниво на бучава на внатрешна единица (мин., средна, макс.) dB(A)

 22/24/26/28/32/35/37

Ниво на бучава на надворешна единица dB(A)

50

Димензии (внатрешна) (mm)

790х275х200

Димензии (надворешна единица) (mm)

776х540х320

Маса (внатр./надв. единица) (kg)

9/27,5

Одвлажнување l/h

0,8

Коментари

Нема коментари за овој производ.

КОНТАКТ

МЕПРИНГ СЕРВИСИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

официјален ексклузивен дистрибутер за Македонија на COOPER&HUNTER клима уредите.

Mail:
sales@klimi.net.mk 

Телефон:
+389 2 3090 701

ЗА КОМПАНИЈАТА

www.klimi.net.mk е електронска продавница за клима уреди од американскиот бренд COOPER&HUNTER. 

 

Настојуваме да бидеме што попрецизни во описот на производите, фотографиите и цените, но не можеме да гарантираме дака сите информации се комплетни и без грешка.

Find Us On Facebook

Побарајте нѐ на Facebook.
Станете наши фанови!

Следи нѐ 

Следи нѐ