This website is using cookies
We are using cookies to provide statistics that help us give you the best experience of our site. You can find out more or switch them off if you prefer. However, by continuing to use the site without changing settings, you are agreeing to our use of cookies.
×
 x 

Празна кошничка
Печати

COOPER&HUNTER ALPHA (R32) 2.5 kW CH-S09FTXE-NG (-15 ˚C) (A++)

Квалитетна инвертер топлинска пумпа во сплит изведба
- Работен режим од -15°С до +48°С со класа А++ на ладење и А++ на греење
- Wi-Fi конекција и управување, I FEEL функција, PLAZMA филтер, заштита од замрзнување на просторот, интелегентен дефрост
- Eколошки фреон R32
- CH 7-SKY напреден систем на филтрација (антибактериски филтер, филтер со сребрени јони, танин филтер богат со антиоксиданси, хитин филтер за микроорганизми, антиформаделхид филтер, витамин Ц филтер – го обогатува воздухот со Ц витамин, фотокаталитик филтер – деконтаминација на воздухот)
- G – MATRIK технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фреквенција
- Ниско ниво на бучава
- Ладење од -15°С до +48°С
- Греење од -15°С до +24°С
ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
With shipment kargo for 0,00 ден
Продажна цена 23000,00 ден
Опис

                       

 

Модел Cooper & Hunter ALPHA CH-S09FTXE-NG (R32)

Капацитет ладење/греење (kW)

2.60 (0.44-3.00) /2.80 (0.60-3.20)

Напојување

220-240V/50 Hz

Eл. Потрошувачка ладење/греење (kW)

0.72 (0.16-1.40) /0.71 (0.12-1.50)

SEER/SCOP

6.1(A++)/4.6(A++)

Проток на воздух (m3/h)

330/430/490/560

Ниво на бучава (внатр. единица мин/средна/макс/надво. ед.) dB (A)

23/26/30/36/49

Димензии (внатрешна/надворешна единица) mm

790х275х200

782х540х320

Маса (внатр./ надв. единица) kg

9/29,5

Одвлажнување l/h

0.8

 

Коментари

Нема коментари за овој производ.

КОНТАКТ

МЕПРИНГ СЕРВИСИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

официјален ексклузивен дистрибутер за Македонија на COOPER&HUNTER клима уредите.

Mail:
sales@klimi.net.mk 

Телефон:
+389 2 3090 701

ЗА КОМПАНИЈАТА

www.klimi.net.mk е електронска продавница за клима уреди од американскиот бренд COOPER&HUNTER. 

 

Настојуваме да бидеме што попрецизни во описот на производите, фотографиите и цените, но не можеме да гарантираме дака сите информации се комплетни и без грешка.

Find Us On Facebook

Побарајте нѐ на Facebook.
Станете наши фанови!

Следи нѐ 

Следи нѐ